...

Card image cap
USKRS

Svi volimo Uskrsne običaje, obitelj na okupu, pisanice i zeke; znakovito je ovaj blagdan smješten u početak proljeća kad slavi i novi život i nove početke nakon hladne zime, budi optimizam, inspirira, pokreće.

Ulaz u grupu!
Card image cap
NOVO, FORMA SMD

SMD LED umjesto standardnih dioda, COB robotski tiskana traka umjesto žica i lemljenja spojeva. Više svjetla, jači intezitet, duži vijek. Drugačiji efekt svjetla. LED čisto bijelo i LED toplo bijelo dvostrano SMD svjetlo..

Ulaz u grupu!
Card image cap
LED NIZOVI

Led nizovi-konopi, sige, zavjese..., nezaobilazni su za efekt svjetlosni, blagdanski posebno. Za vanjsku uporabu na kiši, IP x4, x5, x6, x7 i x8 u uvjetima zime, uz jamstvo ZIMA SD, dugo dugo će Vam pružati lijepe trenutke.  

Ulaz u grupu!
Card image cap
MOTIVI

Ideja, skica, nacrt, računalni model, rezanje, krivljenje, zavarivanje, čišćenje, bojanje, ugradnja rasvjete i dekora, put je koji prolazi svaki ukras. Primjetite i vrijednost ukrasa dizajnom i kombinacijama svjetla.

Ulaz u grupu!
Card image cap
3D MOTIVI

Podni 3D dizajni, u kratko vrijeme obiđu svijet putem društvenih mreža! ZIMA SD kreira zabavne, mladenačke, maštovite 3D figure s kojima će selfie-u teško odoljeti dječja, ali i odrasla razigrana duša.

Ulaz u grupu!
Card image cap
3D JELKE

Božićna jelka kao centralna figura svakog projekta ukrašavanja u raznim dizajnima te varijantama boja, visina, korištenih materijala       

Ulaz u grupu!
Card image cap
3D KUGLE

Kugle 3D - vječna klasika, od 20cm do nekoliko metara, samostalne ili ukomponirane u druge dizajne

Ulaz u grupu!
Card image cap
FORMA LED

Svijetleća cijev FORMA LED u raznim bojama.  Epistar LED chip. Proizvod nezaobilazan za dekoracije svjetlom u novogodišnjo-božićno vrijeme.

Ulaz u grupu!
Card image cap
GIRLANDE, VIJENCI, GRANČICE

Zelenilo kao simbol vječnog života već je pola tisućljeća dio blagdanskih dekoracija

Ulaz u grupu!
Card image cap
UKRASI ZA JELKE

PVC ukrasi, 10-60 cm, idealni za ukrašavanje velikih jelki na vanjskim površinama

Ulaz u grupu!

Kontakt

++385 21 540175

++385 21 535599

ured@zima.hr

Bernarda Vukasa 7

21000 Split

Tražilica

"Feel the lights"

Zima svjetlosne dekoracije, kreator i proizvođač dekorativnih blagdanskih svjetala, je domaća proizvodna tvrtka s vlastitim proizvodnim imenima koje razvija i njeguje u korak sa trendovima i zahtjevima tržišta. S mnoštvom jedinstvenih dizajna, ulaganjima u kvalitetu, inovacije i tehnologiju, ZIMA SD vlasnik je svih brandova i dizajna prikazanih na ovim internet stranicama!

Korisnik -/0-

© 1993-2018 Zima svjetlosne dekoracije. Sva prava zadržana!

KATALOG ZIMA <<<