LOVE & RESPECT 2023, KATALOG SRCA

Srce u svojoj globalnoj popularnosti predstavlja zajedništvo, nadu i pozitivnost. I kao što je sama ljubav neograničena i nedefinirana i njen najpoznatiji simbol ćemo preporučiti za sve prigode, od Valentinova do adventskih događanja. Upravo stoga smo srcu dali posebno mjesto i izradili poseban katalog samo za njega.  "Nije blago ni srebro ni zlato, već je blago što je srcu drago."

PDF KATALOG SRCA!

TUNEL SRCE

Veliki prolaz je idealan ukras za javne površine, ulaze u parkove, trgove, šetnice... Ukras osim LED rasvjete ima dekore te na taj način ima formu estesku-dnevnu. Konstrukcija obojana u crveno naglašava estetke linije. Ukras ima robusno dekorativno antracit postolje, te je kao samostojeći ukras jednostavan za postavljanje i uklanjanje.

ZIMA SD

PDF katalog srca!

RETRO SRCE S RUŽAMA

Retro dizajn srca s jakom GLOWTREK LED rasvjetom dekor ružama. Konstrukcija obojana u crveno s dekorima je efektna dnevna dekoracija. Modeli za stup jednostavni su za postavljanje i isporučuju se sa nosačima.

PDF katalog srca!

SRCE 3D

Srce trodimenzinalno, retro dizajn, bojana konstrukcija, LEDice, sigurnosni napon... poseban je ukras u prostoru kao podni ili viseći model. Varijanta crvena ili zlatna privlačne su svakom ukusu.

PDF katalog srca!

PORTAL SRCE

Odličan 2D portal-prolaz u obliku srca. Pogodan za sve vrste ulaza i šetnica. Smostojeći, isporučuje se sa antracit dekorativnim podnim nosačima! Verzija s dekorom ruža i s dekorom običnim.

PDF katalog srca!

VESPA 3D

Postoji nekoliko generacija kojima je nezaboravna Vespa simbol ljubavi i poštovanja. Subkultura urbana ima svoje čari i u ljubavi. Model vespe izrađuje se u nekoliko varijanti, osnovni dizajn modela je u relanoj veličini.

PDF katalog srca!

KRLETKA S LJULJAČKOM

Simbolika je važna kod emocija. Zakoračiti u prekrasnu zlatnu krletku, sjesti s onim tko te voli na ljuljačku i nekako se domoći slike tog trenutka. Simbolički taj trenutak je emocija koja se pamti. Prekrasan ukras za svaku javnu površinu.

PDF katalog srca!

RETRO SRCE 2D

Jednostavan dizajn, obojana inox konstrukcija, led crvena rasvjeta. Idealan viseći ukras. !

PDF katalog srca!

SLOVO LOVE and RESPECT

Složite natpis po vlastitom izboru. Planirajte ga kao podni ili viseći ukras! Moj grad, volim te... poruka, naziv mjesta.. Ukras ima extra jaku GLOWTREK led rasvjetu na rubovima, obojanu konstrukcija radi dnevnog efekta, ruže i lististiće, ledice crvene!  

PDF katalog srca!

KLUPA SRCE 3D

Klupa za dvoje u obliku srca. GLOWTREK jaka led rasvjeta, ledice, dekor ruže i listići. Ariš drvena sjedalica, obojana konstrukcija, sigurnosni napon. Idealan proizvod za sve površine.

PDF katalog srca!

MALA KLUPA DVOSTRANA

Jednostavan ukras s dvostranom malom sjedalicom. Dekorativan danju a noću efekt jakoga svjetla privući će pažnju na sebe. Ariš sjedalica, obojana konstrukcija. Razne verzije dekora.

PDF katalog srca!

SRCE VALENTINOVO ZA STUP

Jednostavan i efektan ukras za stup javne rasvjete. Nosači se isporučuju uz proizvod.

PDF katalog srca!

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija”

Zima svjetlosne dekoracije, proizvođač dekorativnih prigodnih instalacija, je tvrtka s vlastitim proizvodnim imenima. ZIMA SD vlasnik je svih proizvodnih imena i dizajna prikazanih na ovim internet stranicama! Kopiranje i korištenje dizajna nije dozvoljeno bez pismenog dopuštenja ZIMA SD doo!

© 1993-2023 Zima svjetlosne dekoracije. Sva prava zadržana!