Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija”

KATALOG 2023 (R4.1)

U katalogu su predstavljeni najprikladniji dizajni i modeli novih ukrasa, LED nizovi za stabla i velike jelke, dekori, kugle... Osim katalogom predstavljenih ZIMA SD u ponudi ima dizajne za drugačije projekte i ideje. Klikom jednim ispod pogledajte PDF katalog. Za sve informacije stojimo vam na raspolaganju.

PDF KATALOG ZIMA SD R4.1!

NOVI DIZAJN INSTALACIJE BORA

Jednostavno, moderno, elegantno, efektno. 4M visoka instalacija jelke. Inox konstrukcija dekorativno obojana za efekt danju. COB 360° ledice s punim izvorom svjetla za poseban efekt noću. Različite boje COB LED-a, konstrukcije i dekora svakoj instalaciji jelke daju novi stil i efekt.

VIDI NOVE ONLINE PROIZVODE!

UKRASI ZA BOR

Što je glavni bor bez ukrasa? Ne propustite pogledati našu ponudu za dekoraciju borova. Veće kugle i ukrasi složene sa stilom i lijepom rasvjetom su ono što svi volimo vidjeti.

Preuzmi katalog PDF!

3D JELE U NOVOM RUHU

. U ponudi imamo veliki broj 3D instalacija u formi jelke. Posebno vam predstavljamo model s dekor površinom i ledicama. 16 verzija boja i dekora i sve kombinacije led rasvjete.

ZIMA SD

UKRASNI MOTIVI ZA STUPOVE, POSEBNA PONUDA

Ukrasni motivi za stupove javne rasvjete su nezaobilazan dio dekora božićnonovogodišnjega. U ponudi kataloškoj smo izdvojili dio ukrasa koje možemo ponuditi i s popustom, koje možemo najbrže isporučiti, koji imaju varijente s punom linijom svjetla i točkastom linijom svjetla. Ukrasi su prikazani vjerno, onako kao izgledaju u prostoru. Klikom jednim ispod pogledajte pdf dio kataloga.

DIO KATALOGA, DIO MOTIVA ZA STUP (PDF)

MOJ BOR PROJEKT

. Projekt je inspiriran anketnim istraživanjem javnog mišljenja o korištenim insatalacijama božićnonovogodišnjih borova. Zbog jednostavnosti izrade i troškova, oblik stožca kao instalacije javnost više ne doživljava kao dekoraciju, više ga vide kao loše rješenje proforma. Kao reakciju na te rezultate započeli smo projekt ‘Moj bor’. Pripremili smo dvije vrste dizajna: LIGHT ART instalaciju sa svjetlom i LIGHT NATURE sa svjetlom i zelenilom, po prvi put korištenih iglica koje nisu pvc, a izgledaju kao prirodne svježe iglice. Realizacijom ovog projekta stavili smo vam na raspolaganje velike umjetne jelke novog i unikatnog dizajna,

ZIMA SD

ZIMA PRIZME

Ako tražite drugačiji ukras, da je moderan s daškom retro stila, da je poseban i da jako svijetli, ukrasi Prizma ZIMA odličan su izbor.

Katalog PDF!

NOVI DEKOR, UKRAS I DNEVNI, NOVI EFEKT NOĆU

ZIMA SD uvela je u proizvodnju ukrasa vlastiti dizajn od dekorativnih filmova holografik/transparent. Površina dekorirana na ovaj način ima formu i potpuni efekt ukrasa, ne samo noću nego, i danju!

VIDI NOVE ONLINE PROIZVODE!

NAJNOVIJI ONLINE UKRASI, MOTIVI ZIMA SD

Novi online proizvodi, dizajni ukrasa sa novim materijalima, dnevnim efektom, dekoracijom koja ima smisao i danju i noću!!

VIDI NOVE ONLINE PROIZVODE!

BOŽIĆNA VIDEO KOLEKCIJA

Proizvodi sa video prezentacijom. Pogledajte efekt pune linije Glowtrek rasvjete, RGB efekte, bojane konstrukcije, dekore Zima, dizajne nove... Klikom jednim ispod ćirnite u ovu grupu.

VIDEO KOLEKCIJA DIZAJNA!

LED na fasadi ili nebu!

Zima SD u ponudi ima veliki izbor LED nizova u formi zavjesa prikladnih za svjetlosne dekoracije fasada i uvijek atraktivnih zvjezdanih neba!

Vidi proizvode!

3D KUGLE

Kugle u raznim varijantama i veličinama. Katalog 3D kugli preuzmite u pdf formatu, potrebna lozinka!

Preuzmi katalog PDF!

Božić - blagdan kao nijedan drugi!

Nekoliko je dana do Božića. Ulice vrve prolaznicima. Natrpani vrećicama i brigama, umorni i iscrpljeni kao zabrinuti roditelji koji su probdjeli noć čekajući dijete da se vrati kući sa zabave, svi žure željno iščekujući tih nekoliko dana mira i topline vlastitog doma...

Didek u izradi, lijepa riječ!

Zelene stilizirane jelke

Jele 3m, 4m, 5m, 6m ... stilizirane 3D sa bogatim i gustim zelenilom nezaobilazan su dio svakog projekta božićnog ukrašavanja centralnog trga ili trgovačkog centra. Inspirirani raznolikošću prirode, koristimo razne kombinacije svjetala i dekorativnih ukrasa, te Vas pozivamo da nas počastite svojim idejama u oblikovanju vlastitih dizajna.

FORMA SMD, nova svjetleća cijev !

Prepoznatljivost naših proizvoda nije ograničena samo na izgled i kvalitetu, ona ide u korak sa posljednjim tehnologijama. Prvi put na tržištu je svijetleća cijev FORMA SMD koja na COB traci ima robotski obostrano tiskane SMD diode. Dodatna garancija kvaliteti su globalno priznati EPISTAR SMD čipovi ugrađeni u svijetleću cijev. 

ZIMA SD, KLAPA CAMBI, BOŽIĆNI SINGL

Klapa Cambi ima novi Božićni singl i spot snimljen u prostoru tvrtke ZIMA SD. Božićni ugođaj i božićna pjesma na pravom mjestu.

ZIMA SD, Zoranićeva 85, vidi mapu!

ZAHVALA

Zahvaljujemo klijentima na ukazanom povjerenju. Isporučili smo puno lijepih ukrasa. Vjerujemo da je njihov sjaj svima uljepšao ugođaj tijekom svake blagdanske šetnje. Pozdravljamo svaki angažman uložen u svrhu optimizma, planiranja čarolije. Želimo vam svima zahvaliti od srca.

ZIMA SD

Outlet, akcije

Proizvodi na isteku zaliha, outlet, akcije... uvijek poželjno! 

Klik do outlet proizvoda!

Zima svjetlosne dekoracije, proizvođač dekorativnih prigodnih instalacija, je tvrtka s vlastitim proizvodnim imenima. ZIMA SD vlasnik je svih proizvodnih imena i dizajna prikazanih na ovim internet stranicama! Kopiranje i korištenje dizajna nije dozvoljeno bez pismenog dopuštenja ZIMA SD doo!

© 1993-2023 Zima svjetlosne dekoracije. Sva prava zadržana!